Editura CORINT

Luni, 7 Septembrie, 2020 - 00:00
Jurnal de călătorie în Suedia, La Marshal Garden cu ambasadorul suedez invitat de onoare

Este o lansare pe care pandemia a amânat-o cu vreo patru luni. Volumul, care cuprinde impresiile și revelațiile prolificei autoare dintr-o  inedită călătorie pe meleagurile vikingilor, a fost tipărit la Editura CORINT și va fi lansat, azi, 7 septembrie , ora 18, la o tradițională gazdă de manifestări culturale - Marshal Garden. Prezentarea va fi făcută de E.S.

Marţi, 4 Iunie, 2019 - 21:14
„China cea de taină” - reportaje de călătorie

Duminică, in ultima zi a Târgului de carte Bookfest, cunoscuta realizatoare de televiziune Marina Almășan si-a lansat, in cadrul Editurii Corint,  cea de-a zecea carte. Este vorba de “China cea de taină” , o inspirată culegere de reportaje inedite și fotografii din călătoriile Marinei la Beijing, Shanghai , Xi’an și Chongqing, unele din cele mai mari orașe ale Chinei.

Luni, 15 Aprilie, 2019 - 10:52
Un jurnal de călătorie, cu prilejul aniversării a 70 de ani de relații diplomatice România - China

Joi, 18 aprilie, la ora 15 are loc lansarea ultimului „jurnal de călătorie” al Marinei Almășan: „China cea de taină”. Evenimentul care omagiază aniversarea a 70 de ani de relații diplomatice româno-chinreze va avea loc la ICR (aleea Alexandru 28) și va fi onorat de prezentări făcute de Alex Stefănescu, Cristina Romilă, Lucian Avramescu, Ecaterina Voinea și Corneliu Vișoianu

Subscribe to Editura CORINT