Ford Craiova

Miercuri, 24 Februarie, 2021 - 16:06

Ford Craiova suspendă producţia de vehicule şi motoare pentru opt zile, începând cu data de 26 februarie, ca urmare a problemelor legate de furnizarea de semiconductori care afectează o mare parte din industria auto globală, au anunţat, miercuri, reprezentanţii companiei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Ford România, Ana Maria Timiş, planul actual al companiei este ca producţia să fie reluată pe 10 martie.

Miercuri, 22 Iulie, 2020 - 14:22

Ford România anunță miercuri că, începând din data de 20 iulie, angajații Fabricii de Producție Vehicule din Craiova au revenit la programul de lucru în trei schimburi, astfel încât volumul de producție este acum la aproape același nivel cu cel înregistrat înainte de începutul pandemiei. Ford anunță demararea unei investiții suplimentare, de 30 de milioane de dolari, într-o nouă linie de presaj, iar uzina va începe în acest an și producția de serie a modelului Puma ST, primul vehicul al diviziei Ford Performance produs vreodată în România.

Marţi, 17 Martie, 2020 - 16:39

Angajaţii Ford Craiova vor fi trimişi în şomaj tehnic din cauza coronavirusului și vor primi 78% din salariu, au declarat reprezentanții Sindicatului fabricii. La Craiova lucrează peste 6.000 de persoane.

Angajaţii fabricii de maşini Ford din Craiova, vor fi trimişi în şomaj tehnic în perioada 19 martie - 5 aprilie, potrivit liderului de sindicat de uzină.

Producătorul american de mașini a luat această măsură din cauza pandemiei de coronavirus.

Subscribe to Ford Craiova