ISU Dâmboviţa

Luni, 22 Februarie, 2021 - 11:58

Un bărbat a fost găsit carbonizat în interiorul locuinței sale care a fost cuprinsa de un incendiu în noaptea de duminică spre luni, în localitatea dâmboviţeană Crângurile.

Joi, 21 Mai, 2020 - 09:33

Efecte ale manifestărilor fenomenelor meteo periculoase în judeţul Dâmboviţa - ora 08:00

În urma manifestării fenomenelor meteo periculoase prognozate de avertizarea COD PORTOCALIU (caracterizat de instabilitate atmosferică accentuată, ploi abundente, vijelii, grindină, descărcări electrice), în intervalul 20 mai, ora 13:00 - 21 mai, ora 06:00, în urma informaţiilor primite de la operatorul economic de furnizare a energiei electrice, în judeţul Dâmboviţa mai multe localităţi au probleme în alimentarea cu energie electrică:

* comuna Petreşti - 849 abonaţi

Joi, 9 Aprilie, 2020 - 09:08

Având în vedere situaţia actuală gravă prin care trece ţara noastră şi faptul că în ultima perioadă se constată o creştere alarmantă a incendiilor de vegetaţie, ISU "Basarab I" Dâmboviţa intervenind numai de la începutul acestei săptămâni la peste 40 de incendii de vegetaţie şi un incendiu de pădure, atenţionăm cetăţenii să înceteze a mai da foc vegetaţiei uscate, miriştilor şi resturilor vegetale.

Joi, 29 August, 2019 - 13:05

În perioada 30 august - 1 septembrie a.c. jandarmii dâmboviţeni vor asigura climatul de normalitate în zonele de desfăşurare şi adiacente din oraşul Pucioasa, unde vor avea loc activităţi cultural-artistice prilejuite de zilele localităţii.

Având în vedere analiza situaţiei operative din anii precedenţi când s-a înregistrat o mare fluenţă de persoane, adresăm participanţilor următoarele recomandări preventive:

Subscribe to ISU Dâmboviţa