Liga Studenților (LS IAȘI)

Duminică, 8 Noiembrie, 2020 - 07:26
Cum a îngropat PNL societatea civilă în birocraţie

Liga Studenților (LS IAȘI) solicită Guvernului să modifice prin ordonanţă de urgenţă legea nr. 129/2019 de transpunere a directivei europene privind prevenirea și combaterea spălării banilor și finanțării terorismului, în sensul de a elimina obligaţia abuzivă ca organizaţiile non-guvernamentale să declare la Ministerul Justiţiei lista tuturor membrilor cu datele acestora, de fiecare dată când o persoană aderă sau se retrage dintr-o organizație.

 

Vineri, 4 Septembrie, 2020 - 10:30
Semnal de alarmă tras de Liga Studenților Iași

Liga Studenților (LS IAȘI) solicită Guvernului să modifice în regim de urgență legea nr. 129/2019 de transpunere a directivei europene privind prevenirea și combaterea spălării banilor și finanțării terorismului, prin care Partidul Social Democrat (PSD) s-a răzbunat pe organizațiile non-guvernamentale, ca urmare a valului de critici primite din partea societății civile, prin impunerea unor obligații birocratice împovărătoare, de natură să ducă chiar la desființarea majorității ONG-urilor.

 

Vineri, 8 Mai, 2020 - 09:41
după ce Laura Codruţa Kovesi a câştigat la CEDO

Liga Studenţilor (LS IAŞI) îi cere demisia de onoare lui Tudorel Toader din funcţia de rector al Universităţii "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi (UAIC) după ce Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) i-a dat dreptate fostului procuror-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, în speţa referitoare la revocarea ei din funcţie în urma "ievaluării" fostului ministru al Justiţiei.

Luni, 24 Septembrie, 2018 - 18:16

Liga Studenților (LS IAȘI) avertizează opinia publică asupra faptului că ministrul Justiției, domnul Tudorel Toader, din poziția de profesor în cadrul Facultății de Drept, precum și din cea de rector suspendat al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, s-a exprimat în mai multe rânduri față de studenți și anumite cadre didactice în sensul demiterii procurorului general al României, domnul Augustin Lazăr, inițiind prin intermediul persoanelor apropiate din corpul academic juridic sau profesional, o campanie de denigrare a Parchetului General și a anchetei din dosarele referitoa

Subscribe to Liga Studenților (LS IAȘI)