Ministerul Mediului Apelor și Pădurilor (MMAP)

Marţi, 19 Ianuarie, 2021 - 19:00

Norul de fum rezultat în urma incendiului produs, marţi, la un depozit de materiale reciclabile din municipiul Buzău se va deplasa treptat către nord-est, pe parcursul acestei zile, cerul va fi variabil şi nu se vor semnala precipitaţii, scrie pe propria pagină de Facebook, Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor (MMAP).

Vineri, 27 Noiembrie, 2020 - 16:04

Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor (MMAP) anunţă lansarea Programului privind creşterea eficienţei energetice şi gestionarea inteligentă a energiei în clădirile publice cu destinaţie de unităţi de învăţământ, finanţat cu 384 milioane de lei din Fondul pentru Mediu.

Luni, 23 Noiembrie, 2020 - 17:00

Comisarii de mediu au aplicat amenzi în valoare de 232.000 de lei şi un avertisment în urma controalelor efectuate la sfârşitul săptămânii trecute pe raza localităţii Vărăşti, din judeţul Giurgiu, se arată într-un comunicat al Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor (MMAP), transmis luni.

Joi, 12 Noiembrie, 2020 - 09:18

Secretarul de Stat din cadrul MMAP, Iulian Stana, a participat în data de 10 noiembrie, la reuniunea virtuală a celui de-al 26-lea Comitet de Politici de Mediu al Comisiei Economice a ONU pentru Europa (UNECE), pentru aprobarea recomandărilor incluse în Cea de-a Treia Evaluare a Performanţelor de Mediu din România.

Miercuri, 11 Noiembrie, 2020 - 11:38

Secretarul de Stat din cadrul MMAP, Iulian Stana, a participat în data de 10 noiembrie, la reuniunea virtuală a celui de-al 26-lea Comitet de Politici de Mediu al Comisiei Economice a ONU pentru Europa (UNECE), pentru aprobarea recomandărilor incluse în Cea de-a Treia Evaluare a Performanțelor de Mediu din România.

Joi, 5 Noiembrie, 2020 - 15:11

Mircea Fechet, secretar de stat la Ministerul Mediului, preia funcția de ministru, după ce Costel Alexe a fost ales președinte al Consiliului Județean Iași. Decretele au fost semnate joi de președintele Klaus Iohannis.

Mircea Fechet depune astăzi jurământul la Palatul Cotroceni. Fostul ministru, Costel Alexe, a demisionat după ce a fost ales președinte al Consiliului județean Iași. Ceremonia de depunere a jurământului de învestitură va avea loc la ora 15.30, la Palatul Cotroceni.

Miercuri, 28 Octombrie, 2020 - 13:56

Din 15 ianuarie 2021, toți operatorii din piața de ambalaje vor fi sub lupa SIADT- Sistemul Informatic de Urmărire a Trasabilității Deșeurilor din Ambalaje: de la OIREP-uri, la colectori și până la reciclatori, a anunțat astăzi secretarul de stat din Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Mircea Fechet.

Joi, 22 Octombrie, 2020 - 13:34

Ministerul Mediului Apelor și Pădurilor (MMAP) pregătește demararea lucrărilor pentru încă 7 noi platforme pentru gunoiul de grajd și pentru o stație de compostare. Comunele beneficiare sunt: Mica, Luna, Dăbâca, Recea Cristur - județul Cluj, Drăgușeni - județul Iași, Valea Nucarilor - județul Tulcea, Timișești - județul Neamț. Stația de compostare va fi construită în comuna Jegălia - județul Călărași.

Marţi, 22 Septembrie, 2020 - 12:21

Ministerul Mediului Apelor și Pădurilor (MMAP) pregătește demararea lucrărilor pentru 11 noi platforme pentru gunoiul de grajd și pentru o stație de compostare, pe lângă cele 117 investiții finalizate în perioada 2002 – 2020 și cele 27 actualmente în construcție.

Subscribe to Ministerul Mediului Apelor și Pădurilor (MMAP)