Ana Ștefania Andronic (BUZU)

Vineri, 18 Octombrie, 2019 - 22:40
Expozitia este semnata de artistii Alexandru Miclos si Ana Stefania Andronic

Programul Noaptea Alba a Galeriilor le ofera vizitatorilor sansa de a descoperi arta contemporana sub toate formele ei, iar in Bucuresti 69 de spatii si-au deschis portile. Printre acestea, Galeria Fara Nume ne invita sa aruncam o privire asupra expoziției #DINCA SUPERSTAR!, un subiect al actualitii negre care a ajuns sa influenteze creatia artistica.

Joi, 26 Septembrie, 2019 - 21:29
Criticul Cristi Mărculescu: O reconfigurare supra-realistă a lumii

”Nimic nu mă oprește!” - se numește expoziția Oanei Vasile al cărei vernisaj are loc vineri, 27 septembrie, ora 19, la Galeria Fără Nume din ART HUB (Str. Theodor Aman nr 38). Este prima expoziție personală a tinerei artiste (proaspătă absolventă de ARTE) și se datorează bunăvoinței și dorinței de a-i sprijini pe cei aflați la început de drum a „patronilor” galeriei, aflată și aceasta în zodia debutului public. Iată cum definește criticul Cristi Mărculescu demersul artistic al Oanei Vasile:

„O reconfigurare supra-realistă a lumii

Luni, 6 August, 2018 - 16:48

Anul acesta, artista Ana Stefania Andronic BUZU a deschis o expozitie personala la Viena si a participat la Targul International de Arta Paper Positions din Basel - Elvetia, iar in aceasta vara deschide o noua expozitie personala la Muzeul de Arta din Constanta.

Sâmbătă, 16 Iunie, 2018 - 11:37
Lucrările artistei din România s-au bucurat de un binemeritat succes

Pe 12 iunie s-a deschis Târgul Internațional de Artă # Paper Positions de la Basel, Elveția, în cadrul căruia Galeria SENSO din România prezintă lucrările din ciclul #fast food ale artistei Ana Ștefania Andronic BUZU. Aceste creații ”ce propun un decorativism complex, impregnat de simboluri şi sugestii grafice” au fost expuse la începutul acestui an  (4 - 31 ianuarie) și în Austria, la Five Plus Art Gallery din Viena.

Subscribe to Ana Ștefania Andronic (BUZU)