Anca Vlad

Luni, 23 Noiembrie, 2020 - 11:24

Anca Vlad, președintele Fildas Group, a vorbit la Forbes reINVENT Summit, ediția a III-a, despre coeziunea echipei pe care o conduce și provocările pe care le-au trăit oamenii de la Catena și Fildas în timpul pandemiei.

Despre business

 „Trăim într-o criză fără precedent și efectele acesteia sunt puternice în toată societatea. Frica este un sentiment descurajator și pregnant la nivelul societății. Antreprenorii reprezintă categoria cea mai inventivă. Este o perioadă în care și lor li se cere imposibilul, de a găsi cele mai bune soluții.

Joi, 2 Iulie, 2020 - 16:01

Anca Vlad, președintele Grupului Fildas-Catena, a fost aleasă, cu unanimitate de voturi, membru al Comitetului Executiv al federației europene a afacerilor de familie c în cadrul recentei sale Adunări Generale de la Bruxelles. Președintele Fildas-Catena este deja membru și al Consiliului Director al Family Business Network România.  

Joi, 17 Octombrie, 2019 - 16:40

În cadrul Galei Acorns - 15 ani de excelență în educația timpurie, președinta Fildas-Catena, Anca Vlad, a primit Trofeul pentru Susținerea Conferinței de Educație Timpurie. În cadrul Galei au fost oferite distincții „Excellence in Education” susținătorilor, dar și proiectelor care contribuie la dezvoltarea societății românești prin educație.

Sâmbătă, 25 Mai, 2019 - 12:43
În cadrul Galei Capital - Top 100 Femei de succes 2019

Cele mai influente și de succes femei din diverse domenii de activitate au fost premiate în cadrul Galei Capital - Top 100 Femei de succes 2019, o manifestare care recunoaște ambiția și meritele celor mai puternice doamne din țara noastră.

Cu această ocazie, Anca Vlad, președinta Fildas-Catena, a fost desemnată „Cea mai puternică femeie de afaceri” din România. Premiul a fost înmânat de directorul executiv al grupului Capital-Evenimentul Zilei, Virgil Munteanu, directorului general Catena, Alina Marinescu, prezentă la gală alături de Otilia Ostroțki, director general Tonica Group, Daniel Marin, director financiar Fildas-Catena şi Sorin Chirculescu, director marketing Catena.

După înmânarea premiului, Alina Marinescu a citit un mesaj din partea președintei Fildas-Catena, Anca Vlad: „Felicit toate doamnele câştigătoare din această seară, cred în businessul şi în antreprenoriatul feminin românesc, repere şi componente de bază în dezvoltarea României. Mă bucură enorm această recunoaştere a meritelor noastre, suntem mândri şi onoraţi pentru acest premiu, transmit din tot sufletul mulţumirile echipei pentru performanţele obţinute în cei 20 de ani în care farmaciile Catena au devenit brandul numărul 1, 100% românesc, care este mereu alături de români, în acţiunile de promovare a stilului de viaţă sănătos şi în campaniile de caritate şi sociale. Vă mulţumesc şi vă doresc mult succes în continuare!”.

Miercuri, 5 Decembrie, 2018 - 16:17

”Atunci când mi s-a propus să scriu și să concep această monografie în formatul celor dedicate altor mari artiști, am fost tulburată, pentru că este greu să scrii despre o mare iubire. Tonitza este marea mea iubire și aș fi vrut să o păstrez discretă și nu să o fac publică” Dr. Doina Păuleanu.
 

Sâmbătă, 16 Iunie, 2018 - 11:37
Lucrările artistei din România s-au bucurat de un binemeritat succes

Pe 12 iunie s-a deschis Târgul Internațional de Artă # Paper Positions de la Basel, Elveția, în cadrul căruia Galeria SENSO din România prezintă lucrările din ciclul #fast food ale artistei Ana Ștefania Andronic BUZU. Aceste creații ”ce propun un decorativism complex, impregnat de simboluri şi sugestii grafice” au fost expuse la începutul acestui an  (4 - 31 ianuarie) și în Austria, la Five Plus Art Gallery din Viena.

Miercuri, 28 Martie, 2018 - 11:20
În prima etapă a Campionatului Național de Raliuri 2018!

10 PODIUMURI pentru membrii echipei DTO Tellur Rally Team sponsorizată de CATENA, în prima etapă a Campionatului Național de Raliuri 2018!

 

             Cu o altă alcătuire și cu mașini noi pentru toți concurenții, DTO Tellur Rally Team a avut parte de un debut exceptional, în ton cu obiectivele propuse, izbutind 10 prezențe pe podiumul de premiere, incluzând ierarhia absolută și cea a echipelor.

Miercuri, 28 Martie, 2018 - 10:42
La Gala Premiilor Anuale ale Revistei „Actualitatea Muzicală” a Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor din România

Aula Palatului Cantacuzino a găzduit tradiționala Gală de acordare Premiilor anuale ale Revistei „ACTUALITATEA MUZICALĂ” editată de UCMR, pentru anul 2017, eveniment ajuns la ediția a XXVIII-a.

Amfitrioni au fost Adrian Iorgulescu, Președinte UCMR, George Balint - Redactor Șef „Actualitatea Muzicală”, Prof. Univ. Dr. Mihai Cosma şi Octavian Ursulescu - redactori.

Vineri, 23 Martie, 2018 - 10:39

Membru marcant al comunității de business, o voce limpede și autorizată a societății civile și un suporter dedicat și competent al artelor și artiștilor, ANCA VLAD își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Agenția AMOS NEWS și colaboratorii săi se adaugă celor care îi adresează tradiționala urare „La mulți ani!” însoțită de cele mai bune gînduri!

Luni, 12 Martie, 2018 - 19:36
Miercuri, 14 martie 2018, orele 18.00

 Luna MĂRŢIŞORULUI şi a FEMEII este celebrată la Galeria SENSO (Bd. Unirii nr. 15, sector 5, Bucureşti) cu ocazia vernisajului Expoziția „BIJUTERIE CONTEMPORANĂ” (miercuri, 14 martie 2018, ora 18.00), un eveniment dedicat eternului feminin, artei şi frumosului în toată splendoarea şi desăvârşirea sa.

Vineri, 22 Decembrie, 2017 - 12:32
Organizat de Fundaţia FILDAS ART, prin Programul CATENA pentru ARTĂ

Numeroase personalităţi ale vieţii cultural-artistice, actori, regizori de teatru şi film (printre care Cristian Mungiu și Cătălin Mitulescu), directori de teatre, artişti plastici, oficiali ai Ministerului Culturii şi Cultelor, Ministerului Afacerilor Externe şi ai altor instituţii culturale, directori ai unor organizaţii de artă şi cultură, critici de artă, critici de teatru, oameni de afaceri, reprezentanţi mass-media au fost prezenţi la unul dintre cele mai importante evenimente culturale ale finalului de an.

Joi, 21 Decembrie, 2017 - 16:09
Marginalii la un eveniment de cultură unic

Anca Vlad este un presigios membru al comunității oamenilor de afaceri români. Se poate spune, cu alte cuvinte , că este „o femeie de afaceri” - termen neintrat (încă) în vocabularul uzual. Dacă semnul egalității pus între numele său și brandul „CATENA” nu este o noutate, cu siguranță că mai puțini sunt cei care îi cunosc preocuparea și pasiunea chiar, pentru cultură în general și pentru artele plastice în special.

Subscribe to Anca Vlad