BERTI BARBERA

Miercuri, 26 August, 2020 - 11:53

În weekendul 28 - 29 august, Jazz UP Sea Festival aduce la Constanța patru muzicieni renumiți ai scenei naționale de jazz în Piațeta Falezei Cazinoului din Constanța. Berti Barbera (voce și percuție), Johnny Bica (pian), Viorica Pintile (voce) și Adrian Flautistu (contrabas) vor cânta în ultimul weekend de vară melodii de jazz atât din repertoriul propriu cât și piese clasice ale jazzului internațional. Concertele organizate de Asociația Cult Art, cu sprijinul Primăriei Constanța se vor desfășura cu toate măsurile speciale de siguranță impuse de virusul Covid 19.

Luni, 11 Martie, 2019 - 09:04

‘’Un tip modest şi extrem de simpatic şi interesant, care nu conteneşte să se mire că vine lumea să-l vadă’’, se autocaracterizează Alexandru Andrieș, artistul care va susține un recital special la Gala Premiilor Radio România Cultural, ediția a XIX-a, care va avea loc luni, 19 martie, la Teatrul Odeon.

Joi, 7 Martie, 2019 - 12:30

BIG BAND BIG TIME este titlul sub care BERTI BARBERA – o prezență specială pe scena muzicală din România – și BIG BAND-UL RADIO prezintă o seară de blues, derulată joi, 14 martie (19.00), la Sala Radio, sub bagheta dirijorului și compozitorului IONEL TUDOR. 

Luni, 16 Aprilie, 2018 - 11:05

Big Band-ul Radio dirijat de Ionel Tudor pregăteşte spectatorilor săi un concert exceptional joi, 19 aprilie, de la ora 19 la Sala Radio, sub titlul Big Band Boom, cu Berti Barbera în rolul principal. 
    

Subscribe to BERTI BARBERA