Daniel Mischie

Miercuri, 24 Februarie, 2021 - 18:00

Preşedintele Organizaţiei Patronale a Hotelurilor şi Restaurantelor din România (HORA), Daniel Mischie, a solicitat prefectului Capitalei, Traian Berbeceanu, ca restaurantele să funcţioneze până la un lockdown complet.

Miercuri, 3 Februarie, 2021 - 13:38

Industria turismului trebuie să beneficieze de despăgubiri în regim de urgenţă şi orice închidere a activităţii în HoReCA face şi mai grea restartarea şi aruncă şi mai mulţi angajaţi în şomaj şi operatori în faliment, a declarat miercuri preşedintele Organizaţiei Patronale a Hotelurilor şi Restaurantelor din România (HORA), Daniel Mischie, într-o conferinţă de presă.

Luni, 4 Ianuarie, 2021 - 11:03

Organizația Patronală HORA este autoritatea reprezentativă a industriei ospitalității românești, ce are misiunea de a susține și de a promova interesele și valorile comune ale membrilor săi, pe plan național și internațional.

Vineri, 9 Octombrie, 2020 - 18:42

Preşedintele Organizaţiei Patronale a Hotelurilor şi Restaurantelor din România (HORA), Daniel Mischie, va avea vineri o întâlnire cu ministrul Muncii, Violeta Alexandru, pentru a discuta situaţia industriei HoReCa, principalele solicitări vizând reactivarea şomajului tehnic şi a măsurii privind acordarea a 41,5% din salariul de bază angajaţilor care revin din şomaj tehnic.

Miercuri, 7 Octombrie, 2020 - 11:02

Subiect     Restricționarea activității restaurantelor în București

Luni, 6 Iulie, 2020 - 11:17

Edenred România dă startul programului național de susținere a restaurantelor, ținând cont de relaxarea anumitor restricții din sectorul HORECA. Importanți parteneri din industrie, HORA și FIHR, se alătură și salută inițiativa Edenred

 

Subscribe to Daniel Mischie