​​​​​​​Florin Cîțu

Marţi, 23 Februarie, 2021 - 11:50

Proiectul legii bugetului de stat pe anul 2021 a fost transmis, marţi dimineaţă, Parlamentului spre dezbatere şi aprobare, conform unei informări a Guvernului.

Luni seară, Cabinetul Cîţu a aprobat proiectul legii bugetului de stat pentru 2021 în forma finală.

Duminică, 20 Decembrie, 2020 - 07:00

Guvernul Cîțu, format în urma unor negocieri tensionate între PNL, USR PLUS și UDMR, va avea 9 ministere liberale, iar USRPLUS va avea șase ministere și UDMR trei.
Se vehiculează pe surse următoarele propuneri: 

1. Ministerul Apărării Naţionale: Nicolae Ciucă

2. Ministerul de Externe: Bogdan Aurescu

3. Ministerul Finanțelor Publice: Ionel Dancă sau Bogdan Huțucă

4. Ministerul Afacerilor Interne: Rareş Bogdan sau Laurenţiu Leoreanu

5. Ministerul Educației: Monica Anisie sau Sorin Cîmpeanu

Joi, 17 Decembrie, 2020 - 17:36

Guvernul a aprobat în seșdința de astăzi alocarea a 41 milioane de lei pentru asigurarea continuităţii alimentării cu energie termică în sistem centralizat a populaţiei în trei municipii - Oradea, Timişoara şi Bucureşti, a anunţat ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu.

Miercuri, 25 Noiembrie, 2020 - 11:37

Ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîțu, a anunțat că a semnat o plată externă în valoare de peste 12 milioane de euro, către Comisia Europeană, ceea ce reprezintă avansul pentru vaccinul anti-Covid.

Toți românii trebuie să știe! Am semnat plata externă către CE, reprezentând avans vaccin COVID-19, in suma de 12.058.345 Euro!”, arată Florin Cîțu într-un mesaj pe Facebook.

Primele vaccinuri împotriva COVID-19 ar putea ajunge în România la finalul lunii decembrie, a spus medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare.

Vineri, 12 Iunie, 2020 - 00:09

 

O parte dintre masurile de relaxare economica ce urmau sa expire la finele lunii iunie vor fi prelungite pana la 25 octombrie, a declarat, joi seara, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu.

Joi, 12 Martie, 2020 - 16:41
Iohannis și Orban au răsuflat ușurați: asta le mai lipsea!

Florin Cîțu și-a depus mandatul de premier desemnat. Anunțul vine cu mai puțin de 10 minute înaintea ședinței Parlamentului pentru votul de învestitură. Surse liberale au declarat că Ludovic Orban a făcut presiune asuprea lui Florin Cîțu de a renunța la desemnare. Președintele Klaus Iohannis care a girat scenariul urmează să-l desemneze din nou pe Orban pentru funcția de premier. Strategia este că, din nou desemnat, Orban să formeze un guvern, cel mai probabil cu PMP și USR.

Președintele Klaus Iohannis a luat act de decizia lui Cîțu.

Subscribe to ​​​​​​​Florin Cîțu