Horia Georgescu

Duminică, 5 Mai, 2019 - 14:00

1. Externele se debarasează de declarațiile lui Maior, nu și de Maior / 2. Participare și anturaj controversat ale lui Dăncilă la Auschwitz / 3. Premierul român nu este invitat la Summit-ul din România! / 4. Zâzanie în Coaliție: Gavrilescu (Mediu) îl atacă pe Daea (Agricultură) pe motiv de grindină în parohia proprie /

5. Accidentul designerului Răzvan Ciobanu provoacă controverse pe marginea drogurilor

Sâmbătă, 27 Aprilie, 2019 - 17:27

Horia Georgescu, fostul preşedinte al Angenţiei Naţionale de Integritate, reacţionează la scrisoarea adresată de George Maior membrilor Comisiei parlamentare de control a activităţii SRI. După ce Maior a contestat vehement concluziile raportului Comisiei SRI prin care este acuzat de poliţie politică, Georgescu îl acuză de minciună pe fostul şef al Serviciului Român de Informaţii.

Miercuri, 5 Septembrie, 2018 - 10:15

În meciul șicanelor dintre Președinte și Executiv primul a dat lovitura cu o procedură în premieră absolută: a suspendat ședința CSAT! Pe la mijlocul acesteia a zis: „Suspend ședința!” și a ieșit fără ca măcar să zică bună ziua, cu naturalețea cu care și-a aruncat pardesiul pe capota autoturismului de la SPP STOP  Pe Teodorovici nu l-a răbdat inima și l-a admonestat pe teme de politețe elementară STOP  Cine ar fi înclinat să creadă că a fost o hachiță prezidențială de moment se înșală.

Marţi, 4 Septembrie, 2018 - 17:57

Președintele Comisiei parlamentare de control a SRI, Claudiu Manda, a declarat marți că fostul director serviciului de informații George Maior a spus la audierea din forul parlamentar că a avut o discuție cu fostul președinte ANI Horia Georgescu despre o funcție de ministru sau comisar european.

Duminică, 15 Aprilie, 2018 - 14:00

1. „Lista lui Hodor”  - o fumigenă de sezon / 2. Răspunsul lui Juncker la scrisoarea lui Dăncilă / Succes diplomatic românesc: relații cu Antigua și Barbuda / Elena Udrea a ales libertatea. În Costa Rica / Horia Georgescu realizează că a fost „instrumentul” lui Maior

Joi, 12 Aprilie, 2018 - 19:55
Că era o unealtă a „mentorului” său de la SRI, Maior

Horia Georgescu, fostul şef al Agenţiei Naţionale de Integritate, acum pocăit,a declarat, după audierea în comisia parlamentară de control al SRI, că a avut o relaţie apropiată instituţională şi personală cu fostul şef al SRI, George Maior, pe care l-a considerat prieten şi mentor. Acum îşi pune semne de întrebare cu privire la această relaţie.

Miercuri, 28 Martie, 2018 - 14:23
Deși „penal”, cu un proces de incompatibilitate, Iohannis a fost făcut președinte de Livia Stanciu!

În 24 aprilie 2013, ANI anunţa că primarul Sibiului, Klaus Iohannis, se află în stare de incompatibilitate întrucât are şi calitatea de reprezentant al municipiului în Adunarea Generală a Acţionarilor S.C. Apă Canal SA Sibiu, din 5 august 2010 şi SC Pieţe SA, din 30 aprilie 2009, ceea ce contravine prevederilor legale.

În 2 iulie, ANI a depus o cerere la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie de strămutare a dosarului de incompatibilitate de la Curtea de Apel Alba-Iulia la o altă instanţă egală în grad. ÎCCJ a respins însă cererea.

Marţi, 13 Martie, 2018 - 12:27

Fostul şef al ANI, Horia Georgescu, a spus, marţi, după audierea în Comisia SIPA, că Agenţia Naţională de Integritate primea foarte multe sesizări din partea SRI.

„Am avut discuţii punctuale pe dosare cu domnul fost director al SRI, George Maior. Era uzual, având în vedere că exista un protocol inter-instituţional între ANI şi SRI. Asta era infrastructura instituţională sub care comunicam. Vreau să spun acest lucru şi să îl repet: ANI era sesizată oficial. Noi nu puteam decât să procedăm legal şi să aplicăm legea cu privire la aceste cazuri”, a spus Georgescu.

Luni, 5 Martie, 2018 - 10:21

Fostul şef al ANI, Horia Georgescu, a declarat, la B1 Tv, duminică seara, că a făcut parte din statul paralel, menţionând că tot ce a făcut a fost cu bună-credinţă. Georgescu spune că anumite persoane au fost sacrificate pentru binele altora, scrie corectnews.com.

Joi, 1 Martie, 2018 - 23:09

 Socialul-democratul Frans Timmermans, vicepreședinte al Comisiei Europene, a venit la București ca să-și tragă de urechi colegii de partid pentru că se ocupă de justiție în loc de autostrăzi, școli și spitale STOP  Înaltul (și latul) oaspete i-a aliniat pe responsabilii de criza actuală și pe unii i-a mângâiat pe creștet, pe alții i-a mustrat și pe câțiva i-a ignorat pur și simplu STOP  Concluzia optimistă a vizitei este vechea placă: ați făcut progrese remarcabile, mai aveți puțin și, dacă n-o luați înapoi, s-ar putea ca la sfârșitul lui 2019 să scăpați d

Joi, 25 Ianuarie, 2018 - 14:31

Numele lui Dan Turturică, fost  redactor șef la România Liberă, în prezent redactor-șef al site-ului Difi24.ro, apare în denunțul lui Gheorghe Stefan in dosarul Ionel Arsene, președinte al Consiliului Județean Bacău. 

Precizarea este făcută în motivarea deciziei prin care Tribunalul Bacău l-a plasat pe Arsene sub control judiciar apare informaţia conform căreia, când era redactor şef la România Liberă, Turturică ar fi primit de la Arsene, prin intermediar, 100.000 de euro pe care urma să-i remită şefului ANI Horia Georgescu.

Subscribe to Horia Georgescu