Nicolae Istudor

Vineri, 25 Septembrie, 2020 - 09:48

Luni, 28 septembrie a.c., are loc deschiderea anului universitar 2020-2021 la Academia de Studii Economice din Bucureşti.

Miercuri, 26 Februarie, 2020 - 10:03

Prof. univ. dr. Nicolae Istudor a întrunit majoritatea covârşitoare a voturilor alegătorilor pentru funcţia de Rector al Academiei de Studii Economice din Bucureşti pentru perioada 2020-2024.

Marţi, 25 februarie, a.c., comunitatea universitară a Academiei de Studii Economice din Bucureşti şi-a votat Rectorul pentru perioada 2020-2024. Pentru această funcţie a fost depusă o singură candidatură, aceea a prof. univ. dr. Nicolae Istudor, Rectorul în exerciţiu al universităţii, aflat la finalul primului său mandat, după alţi 12 ani de prezenţă activă în top managementul ASE.

Vineri, 14 Februarie, 2020 - 12:46
În cadrul Academiei de Studii Economice din București.

Microsoft organizează pe 18 februarie, începând cu ora 9:30, deschiderea oficială a primului Laborator de Cloud Microsoft, în cadrul Academiei de Studii Economice din București.

În contextul în care sistemul educațional este o componentă esențială în peisajul transformării digitale, lansarea laboratorului de tehnologii cloud oferă posibilitatea de a experimenta ultimele inovații în tehnologia informației și contribuie la dezvoltarea competențelor digitale în rândul studenților și profesorilor.

Joi, 6 Februarie, 2020 - 10:53

Coface România sprijină profesorii din cadrul ASE în dezvoltarea abilităților practice ale studenților prin aplicarea conceptelor teoretice pe studii de caz practice. Ca parte a acestui parteneriat,  Coface va pune la dispoziția ASE, Master Finanțe Corporative din cadrul Facultății de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori, rapoarte de analiză financiară completă pentru diferite companii, cu ajutorul platformei InfoQuick.

Marţi, 17 Decembrie, 2019 - 13:53

Deloitte România a renovat complet și a dotat cu mobilier și echipamente de ultimă generație un amfiteatru al Academiei de Studii Economice din București. Cu ocazia evenimentului de inaugurare a noului amfiteatru, Deloitte România și ASE au semnat și un parteneriat strategic valabil până în septembrie 2024, prin intermediul căruia studenții vor beneficia de ateliere gratuite susținute de experți ai Deloitte, de programe de practică în cadrul firmei de audit și consultanță, precum și de diferite evenimente organizate de Deloitte cu scopul dezvoltării studenților.

Joi, 19 Aprilie, 2018 - 19:21
Carmen Stanescu si Ionela Prodan vor primi, post mortem, Titlul de Excelenta

La propunerea Primarului General, Gabriela Firea, Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat astazi doua proiecte de hotarare care prevad conferirea titlului de Cetatean de Onoare al Capitalei domnilor Pavel Nastase, presedintele Senatului ASE, si Nicolae Istudor, rectorul Academiei de Studii Economice Bucuresti.  

Primarul General, Gabriela Firea:

Subscribe to Nicolae Istudor