Valeriu Gheorghiță

Miercuri, 24 Februarie, 2021 - 15:04

Persoanele care s-au vaccinat și au pierdut adeverința care atesta vaccinarea pot să obțină alta de la centru unde s-au vaccinat sau de la Registrul Electronic Național al Vaccinărilor, a informat, miercuri, medicul  Valeriu Gheorghiță.

Medicul a mai adăugat că adeverințele nu se regăsesc în contul de pe platforma de vaccinare. Acesta este destinat doar programării.

Miercuri, 24 Februarie, 2021 - 14:00

Cadrele didactice vor rămâne "eligibile" pentru imunizare pe toată durata desfăşurării campaniei de vaccinare anti-COVID, a declarat, miercuri, preşedintele Comitetului naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva SARS-CoV-2, Valeriu Gheorghiţă.

Marţi, 16 Februarie, 2021 - 18:18

Coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă, a anunțat marți într-o conferință de presă că a emis o instrucţiune conform căreia lucrătorii din prima etapă de vaccinare vor avea în continuare prioritate dacă nu s-au imunizat, iar în condiţiile în care 42 de centre destinate acestor au fost deja închise, ei se vor imuniza în alte centre, fără programare.

Marţi, 16 Februarie, 2021 - 16:39

Preşedintele Comitetului naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva SARS-CoV-2, Valeriu Gheorghiţă, a declarat, marţi, că imunizarea personalului din învăţământ va fi realizată cu ajutorul echipelor mobile, arătând că o decizie în acest sens va fi luată la sfârşitul acestei săptămâni. Preşedintele CNCAV a arătat că se are în vedere şi atribuirea cu prioritate de vaccinuri în judeţele cu creştere mare a ratei de incidenţă.

Marţi, 9 Februarie, 2021 - 16:41

Preşedintele Comitetului Naţional de Coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva SARS-CoV-2, Valeriu Gheorghiţă, a declarat că platforma de programare pentru vaccinare se va dezvolta, în următoarele zile, cu o funcţionalitate care va permite persoanelor cu dizabilităţi să se programeze individual pe platformă, în baza unui protocol agreat între STS şi Agenţia Naţională pentru Plăţi şi Inspecţie Socială.

Marţi, 2 Februarie, 2021 - 17:37

"Nu putem să prioritizăm boli între alte boli. Toată lumea care are o boală cronică este prioritară, așa cum prevede strategia", a spus, marți, col. Valeriu Gheorghiță.

Miercuri, 27 Ianuarie, 2021 - 12:27

Pe un ton triumfalist, colonel-doctor Valeriu Gheorghiță, strategul șef al campaniei naționale de vaccinare, a ieșit ieri la rampă, pentru a ne spune cât de bine stăm cu vaccinările. Cum că suntem pe locul doi în Europa. Numai că situația e gravă. Și se agravează pe zi ce trece.

Marţi, 26 Ianuarie, 2021 - 15:24

Începând cu 28 ianuarie se reprogreamează cu 10 zile toate persoanele din categoria personalului esențial pentru doza 1, pentru a nu afecta doza de rapel și vaccinarea persoanelor vulnerabile - bolnavi cronici și persoane peste 65 de ani, a anunțat marți medicul Valeriu Gheorghiță, președintele Comitetului național pentru coordonarea activităților privind vaccinarea, într-o conferință de presă.

Marţi, 26 Ianuarie, 2021 - 13:19

Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare împotriva COVID-19, dr. Valeriu Gheorghiţă, a primit marţi doza de rapel.
Gheorghiţă a fost imunizat cu a doua doză de vaccin anti-COVID la Centrul amenajat în cadrul Ambulatoriului integrat al Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central "Carol Davila" Bucureşti, informează pagina de Facebook a Platformei naţionale de imunizare.

Vineri, 22 Ianuarie, 2021 - 15:24

Medicul militar Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-COVID-19, a declarat că în perioada următoare ”suntem cu dozele aproape pe fix”, iar prima jumătate a lunii februarie va fi ”complicată”.

„Din 18 ianuarie, numărul persoanelor noi vaccinate a fost de peste 30.000 zilnic. Azi am avut peste 35.000. Am început și rapelul pentru cei din etapa inițială. Asta ne duce la peste 39.000 de doze făcute azi. După ce s-au distribuit pe următoarele trei zile, mai avem 130.000 de doze ce vor fi distribuite zilele viitoare cu tranșele ce vor mai veni.

Marţi, 5 Ianuarie, 2021 - 17:22

A doua etapă a campaniei de vaccinare ar urma să înceapă după data de 15 ianuarie, a anunțat marți medicul militar Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare.

Marţi, 5 Ianuarie, 2021 - 09:55

Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare, dr. Valeriu Gheorghiţă, s-a vaccinat, marți, împotriva COVID-19, la Centrul de vaccinare amenajat în cadrul Ambulatoriului Integrat al SUUMC Bucureşti.

Duminică, 3 Ianuarie, 2021 - 11:32

Coordonatorul Comitetului Naţional pentru Planificarea Vaccinării Covid-19 în România, Valeriu Gheorghiţă, a anuțat că din 4 ianuarie ar trebui să avem 20.000 de persoane vaccinate pe zi.

„Trebuie menţionat că avem 13.200 de persoane vaccinate şi încă un lucru foarte important, activitatea de vaccinare a fost începută într-un număr relativ mic de centre de vaccinare. Sunt circa 47 de centre de vaccinare care au avut activitate în aceste zile începând cu acele 10 centre medicale de linie 1", a declarat, la Antena 3, Valeriu Gheorghiţă.

Duminică, 20 Decembrie, 2020 - 17:35

La sfârșitul lunii martie – începutul lunii aprilie este preconizat că se va termina vaccinarea populației din grupele de risc și acesta ar fi momentul în care elevii s-ar putea întoarce la școală în mod fizic, a declarat, duminică, colonelul dr. Valeriu Gheorghiță.
 

Joi, 10 Decembrie, 2020 - 09:33

Numărul centrelor de vaccinare împotriva Covid-19 identificate până acum miercuri, 9 decembrie 2020, a avut loc o şedinţă de lucru cu Direcţiile de Sănătate Publică din toată ţara, în continuarea întâlnirii de ieri, 8 decembrie, privind pregătirea centrelor de
vaccinare. La întâlnire au participat dr. Valeriu Gheorghiţă, Preşedintele Comitetului naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) şi dr. Andrei Baciu, Secretar de stat în Ministerul Sănătăţii şi vicepreşedintele CNCAV.

Miercuri, 25 Noiembrie, 2020 - 11:37

Ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîțu, a anunțat că a semnat o plată externă în valoare de peste 12 milioane de euro, către Comisia Europeană, ceea ce reprezintă avansul pentru vaccinul anti-Covid.

Toți românii trebuie să știe! Am semnat plata externă către CE, reprezentând avans vaccin COVID-19, in suma de 12.058.345 Euro!”, arată Florin Cîțu într-un mesaj pe Facebook.

Primele vaccinuri împotriva COVID-19 ar putea ajunge în România la finalul lunii decembrie, a spus medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare.

Luni, 23 Noiembrie, 2020 - 09:21

Medicul Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare anti-COVID, a declarat, duminică seara, că vor fi înfiinţate şi centre mobile de vaccinare - caravane pentru imunizarea persoanelor care sunt greu deplasabile.

Marţi, 17 Noiembrie, 2020 - 18:10

Președintele Klaus Iohannis a susținut o conferință de presă, după ședința de evaluare și prezentare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei Covid-19, la care au participat și premierul, miniștrii Apărării, al Sănătății, șeful DSU, dar și Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS.

Strategia de vaccinare împotriva noului coronavirus va fi făcută publică săptămâna viitoare, iar Coordonatorul campaniei de vaccinare va fi Valeriu Gheorghiță, medic primar la Spitalul Militar Central, a anunțat marți seara președintele Klaus Iohannis.

Subscribe to Valeriu Gheorghiță