Viorel Cataramă

Vineri, 26 Iunie, 2020 - 14:49
Condusă de Viorel Cataramă, reunește nume sonore din politică

Viorel Cataramă, politician și afacerist român, a anunțat formarea unei noi alianțe politice: Mișcarea Patrioților Români. Pe lista obiectivelor acestei alianțe regăsim lucruri interesante. De exemplu, Cataramă și colegii și-au propus ca pensia minimă să fie 70% din salariul minim,  dezvoltarea capitalului românesc și a economiei naționale, în principal pe baza exporturilor sau interzicerea exportului de lemn.

Mișcarea Patrioților Români va fi formată din următoarele partide:

Sâmbătă, 13 Iunie, 2020 - 21:04
S-a cerut, de ziua lui, demisia lui Iohannis

Câteva sute de persoane s-au strâns sâmbătă în Piaţa Victoriei din Capitală pentru a-şi exprima nemulţumirea faţă de măsurile luate în ultimele luni, prin care s-a îngrădit exerciţiul unor drepturi şi libertăţi.

Joi, 7 Noiembrie, 2019 - 19:33
Era candidat la recrutare, dar nu a mai apucat

Viorel Cataramă, candidat la alegerile prezidențiale, nu a fost agent sau colaborator al Securității ca poliție politică, dar a fost sursă a Securității, arată Consiliul Național de Studiere a Arhivelor Securității (CNSAS) într-o adeverință publicată joi. Potrivit CNSAS, Cataramă figurează în arhive cu numele, precum și în calitate de candidat la recrutare, în atenția unității centrale a Securității cu atribuții pe linia întreprinderilor de comerț exterior. El folosea atât cu numele real, cât și numele conspirative "W" și "Voicu", menționează Consiliul.

Luni, 23 Septembrie, 2019 - 12:00

Viorel Cataramă a declarat, luni, că înlăturarea sa din competiția pentru prezidențiale încalcă fragrant legea, fapt pentru care CCR a invalidat decizia BEC. 
„Așa cum am declarat imediat după aflarea Deciziei BEC, încercarea de înlăturare a mea din competiția pentru președinția României s-a făcut cu încălcarea flagrantă a legii. Din acest motiv, plenul CCR, în unanimitate, a invalidat hotărârea sus-menționata și a dispus respectarea drepturilor mele prevăzute de Constituție, admițându-mi candidatura”, a spus, luni, Viorel Cataramă.
 

Duminică, 22 Septembrie, 2019 - 11:03
94.000 dintre cele 231.000 de semnături de susținere ridicau semne de întrebare asupra autenticității

Biroul Electoral Central a anunțat că a respins înscrierea candidaturii lui Viorel Cataramă la alegerile prezidențiale din partea partidului Dreapta Liberală. BEC a constatat că existau dubii asupra autenticității a circa 94.000 dintre cele 231.000 de semnături de susținere a candidaturii sale.

Din listele cu susținători, în cazul a circa 700 informațiile erau incomplete. Problemele au apărut în ce privește similaritățile semnăturilor ”care înlătura prezumția simplă de validitate a acestora”, după cum se spune în decizia BEC.

Miercuri, 31 Iulie, 2019 - 16:17

Preşedintele Dreptei Liberale Viorel Cataramă îl acuză pe Klaus Iohannis că are cunoştinţă despre „reţelele mafiote de trafic de persoane care există numai prin complicitatea angajaţilor instituţiilor statului român”, însă nu acţionează, ci doar exploatează cazul Caracal în scop electoral.

Joi, 20 Septembrie, 2018 - 11:18

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a fost audiat joi la sediul DNA, după sesizarea făcută de Viorel Cataramă, care a contestat decizia de excludere a sa din partid.

"Am fost chemat în calitate de martor, privitor la o plângere depusă de Viorel Cataramă. Dacă domnul Cataramă crede că îşi poate rezolva situaţia în partid apelând la DNA e problema lui. Constestă decizia de excludere", a declarat Ludovic Orban.
 

Miercuri, 27 Iunie, 2018 - 10:32

De ziua Drapelului Național Iohannis a boicotat festivitatea oficială organizată de MApN la Cercul Militar și a preferat să se plimba cu bicicleta - vehicul în care vede „un motor al unității românilor” STOP Orban a trăit momente delicate când a fost chestionat de Hunor asupra planurilor post-moțiune. Plecând de la premisa (evident, nerealistă) că va reuși să dărâme guvernul. Liberalul nu a știut să răspundă la întrebări elementare legate de persoane și program.

Subscribe to Viorel Cataramă