Un bebeluş a fost scos în viaţă din epava avionului prăbuşit în Kazahstan

Share

O fotografie emoţionantă a fost distribuită pe Facebook, în urma tragicului accident aviatic din Kazahstan. Un bebeluş a fost salvat de un echipaj de prim-ajutor.

Un echipaj de prim-ajutor a reuşit să salveze din epava avionului prăbuşit în Kazahstan un bebeluş. Fotografia cu micuţul şinut în braţe d eun salvator a fost distribuită pe Facebook.

15 persoane au murit până la această oră, după ce un avion de pasageri cu circa 98 de persoane la bord s-a lovit de o clădire imediat după ce a decolat de pe Aeroportul Internaţional Almaty din Kazahstan.

66 de persoane au fost rănite, dintre care 12 sunt în stare critică. La spital se află internaţi 19 copii.

Aeronava, de tip Fokker 100 se îndrepta către capitala ţării, Nur-Sultan şi „a pierdut din altitudine în timpul decolării şi a lovit un zid de beton”, după care a lovit o clădire, a informat Autoritatea Aeronautică din Kazahstan prin intermediul unui comunicat.

Potrivit primarului din Almaty, 14 persoane au murit şi alte 22 sunt internate şi se află în stare gravă.

Potrivit unor surse citate de Reuters, în momentul decolării aeronavei aeroportul din Almaty era acoperit de o ceaţă densă. Autorităţile nu au oferit momentan informaţii cu privire la posibila cauză a prăbuşirii aeronavei, dar au anunţat că au suspendat toate cursele realizate cu acest tip de avion până la finalizarea anchetei.

Tag-uri Geo: