De 1 Iunie, jocuri, concursuri şi multă distracţie în parcul Plumbuita

Albă ca Zăpada, Cenuşăreasa, piraţi la braţ cu zâne bune, alături de alte personaje celebre din basme vor oferi dulciuri şi baloane copiilor - luni, 1 iunie, începând cu ora 10.00, pe aleile Parcului Plumbuita din sectorul 2 pentru a sărbători alături de mici şi mari Ziua Internaţională a Copiilor.

Primarul Neculai Onţanu a invitat copii de la centrele de Plasament şi din unităţile şcolare din sectorul 2 să se bucure de numeroasele surprize pregătite pentru ei: o multitudine de jocuri şi concursuri, recitaluri de cântece şi poezii sau dansuri diverse (de la căluşari şi tango până la latino şi orientale), multe premii pentru toţi copii prezenţi în parc.

Printre concursurile la care sunt aşteptaţi micii sărbătoriţi se numără cele de: badminton, parada costumelor din poveşti, dansul baloanelor, întrebări fulger, limbo, desene pe asfalt şi multe altele.

Vizitatorii vor avea ocazia să descopere, în corturile special amenajate, expoziţii cu vânzare a celor mai reuşite lucrări realizate de copii din sistemul de protecţie al sectorului 2 - desene, jucării, felicitări.

Toate aceste surprize sunt pregătite într-o atmosferă de poveste, găzduită de Parcul Plumbuita ce va îmbrăca straie de sărbătoare cu ajutorul miilor de baloane colorate, a două maşini pentru vată de zahăr ce va fi oferită gratis celor mici, şi, bineînţeles, artişti pregătiţi în face painting, gata să transforme chipurile copiilor în animăluţele sau personajele  preferate.

domeniu: 
categorie: