Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

10 întrebări despre pregătirea României pentru aderarea la UE

Centrul de Informare al Comisiei Europene la Bucureşti a realizat o broşură având ca temă pregătirile Româmiei pentru aderarea la UE.
‚10 întrebări despre pregătirea României pentru aderarea la Uniunea Europeană’ – şi tot atâtea răspunsuri.
Azi:
Întrebarea nr 5: Face Uniunea Europeană o ierarhie a statelor candidate? Răspuns: Nu. Evaluările Comisiei Europene se fac pentru fiecare stat, în funcţie de realizările acestuia, fără a se propune un clasament. Nu există o cursă între ţările candidate la Uniunea Europeană, fiecare stat intrând în competiţie cu propriile realizări, mai curând decât cu cele ale altor state.
Odată cu publicarea Rapoartelor de Ţară, Comisia Europeană face o recomandare cu privire la acele state candidate care sunt pregătite pentru aderarea la Uniune, recomandare ce sugerează, de asemenea, şi direcţiile strategice privind evoluţia procesului de aderare pentru perioada următoare.

domeniu: 
categorie: