Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

10.000 RON, amendă pentru nerespectarea legislaţiei în construcţii

Pentru amplasarea unui însemn publicitar neautorizat, recent, o firmă a fost amendată cu 10.000 RON. La un control de rutină efectuat pe sfârşitul săptămânii, pe bd.Unirii, inspectorii Direcţiei Gospodărie locală din Primăria sectorului 3 au descoperit câţiva muncitori care trudeau de zor să fixeze un însemn publicitar in spaţiul verde. La câţiva paşi distanţă de un impunător brad amplasat de primărie pentru a fi împodobit cu ocazia sărbătorilor de Crăciun.

La solicitarea inspectorilor, proprietarul „totemului” nu a putut prezenta autorizaţia de construire, singurul document care permite amplasarea insemnelor publicitare. Reprezentantul firmei respective care are un punct de lucru în zonă nu obţinuse decât certificatul de urbanism - prima etapă în obţinerea autorizaţiei, dar care - atenţie! - nu permite executarea efectivă a lucrării. Mai mult, acesta nu s-a arătat cu nici un chip convins că se află în culpă.

Fără a fi impresionaţi de „argumentaţia” vehementă a contravenientului, inspectorii au aplicat o amendă în valoare de 10 000 RON şi au dispus sistarea imediată a lucrărilor.

„Reabilitarea spaţiului verde şi protejarea lui reprezintă priorităţi pentru autoritatea locală a sectorului 3. In acelaşi timp, atât persoanele fizice cât şi agenţii economici trebuie să înţeleagă că respectarea legii este obligatorie, iar inspectorii noştri vor sancţiona încălcarea ei” - a declarat primarul Sectorului 3, Liviu Negoiţă.

domeniu: 
categorie: