101 milioane lei - donaţi de salariaţii APAPS şcolii generale pentru ambliopi

Ministrul privatizării, Ovidiu Muşetescu, împreună cu o delegaţie de oficiali ai A.P.A.P.S. a efectuat, astăzi, 20 decembrie a.c., o vizită la şcoala generală pentru ambliopi, din Bucureşti. Alături de cadourile oferite cu prilejul sărbătorilor de iarnă, ministrul Ovidiu Muşetescu a oferit şcolii o donaţie în valoare de 101 milioane de lei din partea salariaţilor A.P.A.P.S.

În cele ce urmează, redăm mesajul transmis, cu acest prilej, de ministrul Ovidiu Muşetescu.
'Mă bucur că ne revedem. Sunt mândru şi fericit că am putut veni încă o dată în mijlocul dumneavoastră.

Nu a fost un an uşor pentru noi cei care conducem. Dar, în nici un moment, nu am uitat că nu facem acest lucru pentru noi, ci pentru cetăţenii care au avut încredere în noi, pentru dumneavoastră şi, în primul rând, pentru copiii noştri. Cred că gândurile bune, problemele dumneavoastră de zi cu zi, grija profesorilor, clipele dumneavoastră de fericire trebuie să fie pentru noi cel mai important lucru. Să nu uităm că am fost copii şi că, acum, la rândul nostru, trebuie să avem grijă de copii.

La acest sfârşit de an, doresc să vă urez, dragi copii, dragi profesori, dragi părinţi, să aveţi un an nou fericit, mai bun, plin de bucurii, sănătate şi să fiţi convinşi că, în permanenţă, gândul nostru se îndreaptă către dumneavoastră.

Vă urez sănătate şi „La mulţi ani!”.'

domeniu: 
categorie: