Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

127 de taximetrişti din Drobeta Turnu Severin, amendaţi de Poliţia Rutieră

Controlul desfăşurat pe tot parcursul săptămânii trecute este primul de mare anvergură care a vizat taximetriştii, de la intrarea în vigoare, anul trecut, a Legii 38/2003. Serviciul Poliţiei Rutiere Mehedinţi a efectuat în ultima perioadă ample controale pentru respectarea prevederilor Legii 38/2003, privind transportul public în regim de taxi. Au fost sancţionaţi contravenţional cu această ocazie 127 de taximetrişti din Drobeta Turnu Severin. Amenzile au fost acordate pentru prestarea activităţii în regim de taxi fără a poseda atestat profesional sau autorizaţie de funcţionare, poliţiştii depistînd şi cazuri în care autoturismele nu erau vopsite în culoarea galbenă, aşa cum prevede hotărârea Consiliului Local Drobeta Turnu Severin 95/2003.

‘Amenzile aplicate celor 127 de taximetrişti au fost cuprinse între 500.000 şi un million de lei. Astfel de acţiuni vor continua şi pe viitor, până la intrarea taximetriştilor în legalitate’, a spus comisarul Gheorghe Neagu, ofiţer specialist în cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Mehedinţi.

domeniu: 
categorie: