Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

140 de taximetrişti ilegali în Drobeta Turnu Severin

‘Rechinii’, cum sunt numiţi aceştia, îşi desfăşoară activitatea alături de cei aproximativ 500 de taximetrişti cu acte în regulă. Pe lângă cei 500 de taximetrişti autorizaţi pentru activităţi de taximetrie din Drobeta Turnu Severin, în municipiu îşi mai desfăşoară activitatea alţi 140 care funcţionează illegal. Taximetriştii legali sunt grupaţi în cinci societăţi de profil sau ca independenţi, şi în general, se încadrează în legislaţia în vigoare. Ceilalţi se află în vizorul poliţiei şi al primăriei municipiului, absenţa autocolantelor fiind prima dovadă că se află în afara cadrului legal.

domeniu: 
categorie: