15 ani de la înfiinţarea Federaţiei Sanitas

Astăzi, 1 februarie 2005, se împlinesc 15 ani de la fondarea Federaţiei SANITAS din România, una din cele mai puternice şi active federaţii profesionale din mişcarea sindicală. Organizaţie reprezentativă la nivel de ramură sanitară şi de asistenţă socială, cu peste 100.000 de membri, grupaţi în 500 de sindicate în toate judeţele ţării, Federaţia SANITAS din România şi-a consacrat întreaga activitate reconsiderării locului şi rolului salariaţilor din Sănătate în ansamblul societăţii româneşti.

În acest moment aniversar, mulţumim tuturor celor care au înţeles şi apreciat la justa valoare demersurile noastre pentru ca profesioniştii sistemului sanitar să beneficieze de condiţii cât mai bune de muncă şi viaţă şi pentru recâştigarea încrederii celor care apelează la serviciile medicale şi de îngrijire.

Mulţumim totodată mass-mediei româneşti, conducătorilor şi redactorilor ziarelor, televiziunilor, radiourilor care ne-au oferit un sprijin competent, deschis, şi care au făcut posibilă reflectarea corectă a activităţii şi acţiunilor noastre în toţi aceşti 15 ani.

domeniu: 
categorie: