150 milioane lei vechi pentru teatru

Consilierii locali ai CL Zalau vor dezbate, in cadrul sedintei din 3 octombrie, proiectul de hotarare privind sustinerea financiara a stagiunii de toamna a Teatrului National din Cluj Napoca. 'Am discutat deja cu o parte a consilierilor locali, membri ai comisiei economice, si
am cazut de acord asupra sustinerii financiare a teatrului la Zalau. Intentia noastra de a oferi spectacole de dramaturgie s-a dovedit a fi buna, dovada salile pline in stagiunea de primavara. Din pacate, desi initial reprezentantii Consiliului Judetean au fost alaturi de noi in acest proiect, sustinerea financiara a stagiunilor de primavara si toamna a ramas doar in grija Consiliului Local Zalau', a precizat primarul Zalaului, ing. Radu Capalnasiu.

Stagiunea de toamna va fi sustinuta financiar de Consiliul Local Zalau cu suma de 150 de milioane lei vechi, iar spectacolele vor avea loc la Casa de Cultura
a Sindicatelor.

Pe scena vor urca actorii Teatrului National din Cluj Napoca, in spectacolele: 'Mansarda la Paris cu vedere spre moarte', de Matei Visniec; 'Pygmalion', de G. B. Shaw si 'Zbor deasupra unui cuib de cuci', de Dale Wasserman.

In stagiunea de primavara, tot actorii Teatrului National Cluj au pus in scena piesele: 'Logodnicele aterizeaza la Paris', de Marc Camoletti; 'Bolnavul inchipuit', de Moliere si 'Sluga la doi stapani', de Carlo Goldoni.

domeniu: 
categorie: 
Autor: