Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

2 accidente de circulaţie în Drobeta Turnu Severin

În numai câteva ore, un orşovean neatent şi un severinean fără permis au făcut 2 accidente de circulaţie pe străzile din municipiu. 2 accidente de circulaţie, dintre care unul soldat cu vătămarea corporală a unei persoane, au avut loc ieri în municipiul Drobeta Turnu Severin. În jurul orei 19 şi 20 de minute, pe strada Orly, severineanul L. G., în vârstă de 21 de ani, fără permis de conducere şi sub influenţa băuturilor alcoolice, conducînd autoturismul tatălui său, a intrat în coliziune cu o altă maşină parcată pe marginea părţii carosabile. Fiind testat cu aparatul etilotest, a prezentat o concentraţie alcoolică în aerul expirat de 0,95 miligrame pe litru. În cazul acestuia au fost întocmite acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere fără permis şi cu o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Tot ieri, orşoveanul C. C., în timp ce conducea un autoturism Dacia Nova pe strada Traian din Drobeta Turnu Severin, la intersecţia cu strada Rahova, a accidentat o femeie, din fericire uşor. Antonela Vătuiu, în vârstă de 73 de ani, se angajase în traversarea străzii pe trecerea de pietoni. În urma accidentului, femeia nu a necesitat internarea în spital, iar orşoveanului i s-au întocmit acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

domeniu: 
categorie: