Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

300 de şomeri la Mina Anina în Caraş-Severin

Exploatarea Minieră Anina a întocmit listele cu cei 300 de angajaţi care din data de 3 decembrie vor rămâne fără loc de muncă şi vor pleca în şomaj. Spre deosebire de alte dăţi, aceste liste vizează doar muncitori. Un minier disponibilizat va primi 200 de milioane de lei în două tranşe: una de 150 de milioane iar cealaltă de 50 de milioane de lei vechi.

La S.C. Miniera Anina S.A. domneşte o stare de tensiune şi toată lumea aşteaptă cu teamă apariţia listelor respective. Dacă până acum minierii se îngrămădeau ca să pună mâna pe ,,Ordonanţă”, de această dată, se pare că oamenii gândesc pe termen lung.

Aceştia sunt conştienţi de faptul că banii se vor termina repede, după care vor rămâne fără nici un venit. Majoritatea minierilor tineri se chinuie ca să-şi păstreze locul de muncă – mulţi refuzând concediu medical atunci când au fost bolnavi.

După această serie de disponibilizări va urma o alta în care sunt vizaţi de această dată cei din personalul TESA.

domeniu: 
categorie: