Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

4 - 10 iulie - 'Săptămâna Economică Shanghai la Bucureşti'

World Trade Center Bucuresti, în parteneriat cu Guvernul Municipalitatii din Shanghai - Comisia Economică si de Schimburi Internationale - cu sprijinul Ambasadei RP Chineze la Bucuresti, organizează manifestarea 'Saptămâna Economică Shanghai la Bucuresti' (4 - 10 iulie 2003) Evenimentul se desfasoară in contextul colaborării devenite tradiţionale, pe care World Trade Center Bucuresti o întretine cu comunitatea de afaceri a RP Chineze si a Acordurilor de Cooperare cu institutiile de promovare a comertului international similare.

Delegatia oficială chineză care va vizita Romania va fi condusa de TANG DENG JIE, Vice-Primar al orasului Shanghai.

“Shanghai Business Week at World Trade Center Bucharest” - Saptămâna Economică Shanghai la WTC Bucuresti - va debuta în ziua de 04 Iulie prin deschiderea unui Festival Gastronomic Chinez la Hotelul Sofitel, Restaurantul Les Oliviades, care va dura pana in data de 10 Iulie.

Renumiti bucătari, experti in arta culinară din Shanghai, vor oferi o gama selectă de preparate si delicatese specifice Chinei, pentru cele mai rafinate gusturi.

Este o ocazie unică de a vă întâlni cu savoarea preparatelor din Tara Marelui Zid!

Forumul de Afaceri Sino-Român, reunind oficialităţi române si chineze, precum si comunitatile de afaceri din cele doua ţări, va avea loc in ziua de 07 Iulie, orele 09-10:30, in Sala New York din Centrul de Conferinte al World Trade Center Bucureşti.

Forumul va fi urmat de o conferinta de presa, inaugurarea expozitiei cu produse chinezesti oferite la export si convorbiri de afaceri bilaterale, in cadrul carora membrii comunitatii de afaceri din Shanghai se vor intalni cu parteneri din Romania.

Misiunea economică din Shanghai va reuni oameni de afaceri din domenii de interes pentru piata romanească: echipamente electrice si electronice, bunuri de larg consum, textile, materiale de constructii si sanitare, decoratiuni interioare, retele de distributie a marfurilor.

domeniu: 
categorie: