4 autoturisme s-au tamponat pe Autostrada Bucureşti-Piteşti

Ceaţa densă a pus stăpânire pe judeţul Argeş. Pe toate drumurile judeţene se circulă foarte greu, iar vizibilitatea este sub 40 de metri. Din cauza ceţii, pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, în dreptul kilometrului 107 s-a produs o coliziune în lanţ. 4 autoturisme au fost avariate, iar pasagerii au tras o sperietură soră cu moartea, transmite corespondentul AMOS News. La intrarea pe Şoseaua de Centură a Piteştiului, şoferul unui autoturism Logan nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a intrat într-o autoutilitară. În urma impactului, alţi doi participanţi la trafic s-au speriat, au frânat brusc şi au intrat în coliziune cu celelalte autoturisme.

Din fericire, nici o persoană nu a fost rănită. În schimb, mai multe persoane care se aflau în drum spre munte pentru a petrece Revelionul se vor întoarce acasă. Circulaţia nu a fost îngreunată din cauza accidentului.

Poliţiştii au îndepărtat autovehiculele de pe carosabil şi au degajat traficul. Ei le recomandă şoferilor să reducă viteza pentru evitarea oricăror situaţii nedorite.

domeniu: 
categorie: 
Autor: