Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

5.000 de firme doljene, în prag de dizolvare

Peste 5.000 de companii din Dolj riscă să fie dizolvate de drept chiar la începutul anului 2005, dacă până la sfârşitul acestui an nu-şi preschimbă certificatele de înmatriculare cu cele de înregistrare. “Cele 5.000 de firme care nu-şi schimbă certificatul până la 31 decembrie vor fi dizolvate de drept. Dizolvarea se constată de către judecătorul delegat, la cererea legală a Oficiului Registrului Comerţului. Desigur, aceste firme care se dizolvă au drept de contestaţie”, a declarat directorul ORC Dolj, Gheorghe Celea.

După ce vor fi dizolvate de drept şi radiate de la Registrul Comerţului, lista finală cu societăţile aflate într-o astfel de postură este comunicată Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Dolj, pentru ca instituţia să fie avertizată de firmele care nu mai au nici un drept legal.

domeniu: 
categorie: