Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

60 de şomeri suceveni, şcoliţi în Italia

60 de şomeri suceveni vor face cursuri de formare profesională în Italia în domeniile agricultură, hotelier şi edilitar în cadrul unui proiect european pe care regiunea italiană Abruzzo şi judeţul Suceava l-au promovat recent. Potrivit informaţiilor furnizate de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gavril Mîrza, proiectul în valoare de 300.000 de euro se va derula pe o perioadă de şase luni, jumătate din sumă urmînd să fie acoperită de regiunea Abruzzo, cu care judeţul Suceava are încheiat un parteneriat de colaborare, iar cealaltă jumătate din fonduri comunitare.

Şomerii pregătiţi prin aceste cursuri, a spus Mîrza, urmează să fie plasaţi pe piaţa muncii din Italia. „Cursurile se vor axa pe noţiuni de limbă italiană, noţiuni juridice şi cunoaşterea realităţilor şi a modului de viaţă pentru a se acomoda mai uşor oamenii din judeţul Suceava care vor lucra în Italia”, a spus şeful administraţiei judeţene.

domeniu: 
categorie: