75 de burse de studiu in domeniul medicinei si farmaciei pentru romi

ActiveWatch - Agentia de Monitorizare a Presei si Centrul de Resurse pentru Comunitatile de Romi organizeaza la Craiova joi, 6 mai 2010, ora 11.00,  conferinta de presa prilejuita de prezentarea  programului de burse destinate studentilor de etnie roma in domeniul medicinei si farmaciei in Romania.

Evenimentul este gazduit  de Universitatea de Medicina si Farmacie Craiova in Sala Senat (strada Petru Rares nr. 2).

Reprezentantii partenerilor in program, precum si facilitatorii prezenti la intalnire vor prezenta componentele programului, criteriile de eligibilitate si selectie pentru cei interesati si vor oferi detalii despre modalitatea de aplicare.

Programul "Burse medicale pentru romi. Leadership in sanatate: o generatie de profesionisti in domeniul sanatatii" este implementat in Romania de catre Institutul pentru o Societate Deschisa (OSI) si Fondul de Educatie pentru Romi (REF) impreuna cu partenerii ActiveWatch - Agentia de Monitorizare a Presei, Asociatia Medicilor Rezidenti, Centrul de Resurse pentru Comunitatile de Romi si Sastipen - Centrul Romilor pentru Politici de Sanatate.

Initiativa se bucura in Romania de sprijinul Agentiei Nationale pentru Romi, Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si Ministerul Sanatatii si se desfasoara sub auspiciile Decadei de Incluziune a Romilor 2005-2015.

domeniu: 
categorie: