Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Accident grav de circulaţie la Oraviţa

În data de 30.08.2002, in jurul orelor 06,30, intre localitatile Greoni si Oravita, judeţul Caraş-Severin, s-a produs un accident de circulatie soldat cu un morţi si 2 raniti grav, in urmatoarele imprejurari: In timp ce OANCIA EUGENIA, de 44 ani, din Oravita, conducea autoturismul Dacia 1310 cu nr. de inmatriculare CS-03-RTK apartinand luiOancia Vasile, a adormit la volan, pe fondul oboselii si a parasit partea carosabila izbindu-se violent de un copac.

Din impact a rezultat decesul conducatoarei auto si ranirea grava a pasagerilor din autoturism: CILICIU ALEXANDRU, de 31 ani, din Oravita, cu diagnosticul “traumatism cranio-facial deschis major, coma profunda, plaga contuza buza sparta “ - internat la Spitalul judetean Timisoara şi TELEHOI MARIANA de 45 ani, din Oravita,- cu diagnosticul “traumatism bazin si coapsa bilateral, suspect fractura femur bilateral, traumatism coloana toraco-lombara” - internata la Spitalul judetean Resita.

domeniu: 
categorie: