Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Accident mortal de circulaţie provocat de un căpitan al UM 02605

In seara zilei de vineri, 30 mai a.c., in jurul orei 21.45, capitanul Virgil Palade, din UM 02605 Bucuresti, aflat la volanul autoturismului proprietate personala cu nr. B-28-HTE, pe DN 2 la km 66, pe raza comunei Ciocarlia (jud. Ialomita), l-a accidentat mortal pe Niculae Bolaciu (52 de ani), care se angajase in traversarea soselei cu bicicleta. Ofiterul se afla in parasire legala de garnizoana. Evenimentul este cercetat de o comisie condusa de loctiitorul comandantului UM 02605 si de organele locale de politie.

domeniu: 
categorie: