Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Accident mortal la Dor Mărunt

La data de 29.08.2002, orele 1900, la spitalul Lehliu Gara a fost adus numitul VASILE ILIE, 49 ani din comuna Dor Marunt, sef ferma la Societatea Agricola “Dor Marunt”, cu diagnosticul “politraumatism toracic forte anterior, suspiciune ruptura splina”, aflat in stare avansata de ebrietate, fiind transferat la spitalul Sf. Pantelimon Bucuresti si care a decedat in noaptea de 29/30.08.2002. Din verificarile efectuate s-a stabilit ca cel in cauza, in timp ce se afla la recoltat de floarea soarelui, fiind sub influenta bauturilor alcoolice, s-a culcat in iarba, iar numitul MINEA COSTEL, 29 ani, din aceeasi localitate, sofer rutierist la aceeasi societate, iesind din sola cu tractorul si remorcile, l-a calcat pe partea dreapta cu roata de la remorca.
Au fost sesizate organele Parchetului si Inspectoratului pentru Protectia Muncii Calarasi, competente sa solutioneze cauza.

domeniu: 
categorie: