Acţiunea Populară caracterizează acţiunile lui Blănculescu drept ineficiente

''Crearea ministerului controlului si numirea in fruntea acestuia a lui Ionel Blanculescu au dus la intarirea sistemului clientelar PSD. In cele 4 luni de activitate in calitate de ministru, Ionel Blanculescu s-a remarcat doar prin gesturi de opereta''. ''Declaratiile sforaitoare pe care ministrul Blanculescu le face aproape zilnic pe postul public de televiziune ascund incompetenta si lipsa de rezultate ale unei
institutii menita de la bun inceput sa functioneze ca o arma politica in mana PSD.

In urma cu doua saptamini, in una din iesirile sale teatrale, Ionel Blanculescu ameninta ca se va deghiza si va face controale in vami. Un prim rezultat al acestor controale s-a inregistrat in seara zilei de joi, 31 octombrie, la vama Albita din judetul Vaslui.

Cei pe care Ionel Blanculescu ar trebui sa-i supravegheze au inchis vama timp de 10 ore din cauza unor certuri legate de impartirea cistigurilor de peste zi.

Ionel Blanculescu a fost seful compartimentului risc al Bancorex.

Actualul ministru a invatat sa lupte cu coruptia avizind credite pentru clientii PSD. Rezultatul: 90% din creditele Bancorex au fost neperformante, iar contribuabilii au fost obligati sa acopere o gaura de 2 miliarde de dolari. Astazi, Ionel Blanculescu da, la televizor, o noua 'lupta' cu coruptia. Realitatea nu poate fi insa ascunsa in spatele nesfirsitelor campanii de imagine ale PSD''.

Mugur Ciuvica
Purtator de cuvint al AP

domeniu: 
categorie: