Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Acţiunea Populară îi cere lui Adrian Năstase să nu îl mai apere pe Ioan Rus

''Actiunea Populara ii solicita primului ministru Adrian Nastase sa renunte la a-l mai apara fara temei pe ministrul Ioan Rus si sa justifice declaratia pe care a facut-o in iunie 2001''. Si atunci, primul ministru i-a luat apararea lui Ioan Rus acuzat ca face afaceri cu
statul, in calitate de actionar la SCC Napoca SA si IT Transilvania Invest. Domnul ministru, declara Adrian Nastase, mi-a prezentat documente din care reiese clar ca nu mai este actionar la cele doua societati. Declaratia lui Adrian Nastase este insa infirmata de actele de la registrul comertului, care arata ca Ioan Rus a ramas actionar la IT Transilvania si, prin intermediul acesteia, la SCC NAPOCA SA, ca si
de declaratia de interese a ministrului Rus.

Daca Adrian Nastase a mintit cind a facut aceasta declaratie, trebuie sa-si asume public incercarea de a ascunde adevarul despre afacerile lui Ioan Rus. Daca Ioan Rus l-a mintit pe primul ministru, prezentindu-i documente false, atunci Adrian Nastase nu ar mai trebui sa-l apere, ci sa-l demita.

domeniu: 
categorie: