Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Aderarea României la UE în 2007 a fost aprobată la Bruxelles

Mult aşteptata veste de la Bruxelles, respectiv momentul aderării României la Uniunea Europeană, a fost confirmat, în această seară, de oficialii europeni. Liderii Uniunii Europene au aprobat ca Tratatul de aderare a României şi Bulgariei la UE să fie semnat la 1 aprilie 2005, iar aderarea ca membre cu drepturi depline a celor două ţări să aibă loc în 2007, dacă îşi vor continua reformele - transmite Reuters, care citează o sursă diplomatică din Bruxelles.

România şi Bulgaria au fost de acord să fie amânată întârzierea aderării cu un an în cazul în care ambele ţări nu îşi respectă angajamentele asumare în următoarea perioadă.

domeniu: 
categorie: