Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Admitere la nou-înfiinţata Facultate de Medicină din Galaţi

Universitatea 'Dunărea de Jos' Galaţi organizează admitere la specializarea 'Medicină generală', la nou-înfiinţata Facultate de Medicină, scoţând la concurs 50 de locuri la buget şi 25 cu taxă. Concursul va fi test grilă, cu 40 de întrebări, având trei ore să răspundă la disciplinele Biologie (anatomie şi fiziologie) - 20 de întrebări şi Fizică (moleculară, căldură, termodinamică, optică), sau Chimie Organică - 20 de întrebări.

Tematica disciplinelor este cea din programa şcolară de bacalaureat, promoţia 2004, iar volumele cu teste pentru admitere pot fi cumpărate de la sediul Universităţii. În media de concurs, ponderea notei la test este de 80%, restul fiind dat de media de la bacalaureat.

Emoţiile candidaţilor vor atinge apogeul pe 21 iulie, la ora 16, când se va susţine testul la sediul Universităţii. Pentru înscrierea la concurs vor trebui să plătească un milion de lei, candidaţii admişi pe locurile cu taxă urmând a cotiza anual cu echivalentul a 500 de Euro.

domeniu: 
categorie: