Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Adolescent ucis în urma unui atentat la Atena

Un tânăr şi-a pierdut viaţa, iar mama şi sora acestuia au fost rănite în urma exploziei unei bombe la Atena, a anunţat poliţia elenă.

Explozia, care a avut loc aseară în faţa unui institut de pregătire din din districtul Patissia, nu a fost precedată de niciun apel telefonic de avertisment.

Conform poliţiei, victima este un tânăr în vârstă de 15 ani, iar persoanele rănite sunt mama sa, de 44 de ani, şi sora acestuia, în vârstă de 11 ani, aceştia fiind o familie de imigranţi afgani.
Mama, care a fost uşor rănită, şi fiica, ale cărei răni erau mai grave, au fost transportate la un spital.

Nu este cunoscută încă ţinta atacului, dar la faţa locului au apărut membri ai trupelor antiteroriste din cadrul poliţiei.

Vehiculele şi imobilele din apropiere au fost avariate în urma exploziei.

Grupările radicale de stânga şi anarhiştii organizează des atentate la Atena, dar majoritatea acestora sunt de mici proporţii şi nu se soldează cu victime. Explozia de aseară a fost prima, după mai mulţi ani, soldată cu uciderea cuiva.

domeniu: 
categorie: