Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

A.D.P.Sector 6 salubrizeaza locurile de joaca pentru copii

In ultima saptamana, Administratia Domeniului Public Sector 6 a salubrizat 23 de locuri de joaca situate in Drumul Taberei. A.D.P.Sector 6 cheltuieste saptamanal aproape 50 milioane de lei cu repararea locurilor de joaca

De asemenea, au fost reparate 46 de aparate de joaca din zona Militari – bulevardul Iuliu Maniu. Pentru ca micutii sa se poata juca in siguranta, A.D.P. Sector 6 cheltuieste saptamanal intre 30 si 50 milioane de lei cu salubrizarea si repararea locurilor de joaca.

Majoritatea acestora sunt avariate, chiar distruse, in urma actelor nocturne de vandalism.

domeniu: 
categorie: