Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Adrian Năstase denunţă un fals consilier

Premierul Adrian Năstase s-a adresat, miercuri, procurorului general al României pentru a-l sesiza asupra falsei calităţi a domnului Paul Ţîrlea, care se recomandă, pe nedrept, ca fiind consilier al prim-ministrului, a declarat purtătorul de cuvînt al Guvernului, Despina Neagoe. Ea a arătat că de această pretinsă calitate abuzează atît Paul Ţîrlea, cît şi avocatul Doru Viorel Ursu.
Despina Neagoe a precizat că în aparatul de lucru al premierului nu figurează nici un consilier cu numele Paul Ţîrlea.

Purtătorul de cuvînt al Guvernului a făcut aceste precizări ca reacţie la un articol apărut, miercuri, în presa centrală, în care se arăta că un consilier al premierului este acuzat că ar fi implicat într-un scandal legat de o fraudă de 800 miliarde lei la BCR-Novaci.

domeniu: 
categorie: