Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Afganistan: Aeroport NATO atacat de un atentator sinucigaş

Un atentator sinucigaş a încercat să detoneze o maşină-capcană în interiorul aeroportului militar din Kabul, care este controlat de către forţele NATO, informează postul Al Jazeera. Explozia a avut loc însă la intrarea în aeroport, omorând un soldat afgan şi rănind mai mulţi militari şi civili.
Atentatorul nu a reuşit să pătrundă în aeroport, drept pentru care şi-a izbit maşina de un vehicul al NATO în care se aflau militari germani. Bomba nu a explodat la impact, ci puţin mai târziu, după ce maşina ajunsese lângă un grup de militari afgani.

Unul dintre soldaţii afgani a murit, iar cel puţin alţi trei au fost răniţi. Un număr neprecizat de militari NATO au fost de asemenea răniţi uşor, conform unor surse din cadrul Alianţei. Autorităţile afgane au anunţat şi cel puţin doi răniţi din rândul civililor.

Atentatul nu a fost încă revendicat, iar activităţile în partea civilă a aeroportului se desfăşoară normal.

domeniu: 
categorie: 
Autor: