Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Agentiile ANAT oferă siguranţă! Atenţie unde faceţi rezervări!

Ca urmare a evenimentelor prezentate în mass-media în ultimele zile, referitoare la arestarea unei persoane ce dezvoltase un mecanism prin care  a reusit sa fraudeze sute de turisti romani, ANAT face urmãtoarele precizari:

In decembrie, ANAT a primit zeci de plangeri din partea mai multor turisti pagubiti de agentia Briana Holidays, prin vanzarea unor bilete de avion false. Desi agentia Brianna Holidays nu a fost si nu este membra a asociatiei noastre, ANAT a demarat  imediat o  actiune in care a atras Departamentul de Control al MDRT, Politia Bucuresti, precum si agentiile ANAT pagubite de aceasta agentie.

Cu cateva zile in urma, inspectorii IGP ne-au confirmat ca acest caz este finalizat  prin arestarea Alinei Manea Gheorghiu, acesta fiind primul caz solutionat cu sprijinul si prin campania organizata direct de catre ANAT .

 
Campania „ Alege agentia de turism – Calatoreste cu agentiile ANAT!“,  isi propune sa explice turistilor romani avantajele rezervarii prin agentiile ANAT – siguranta, garantie, confort .

 
In aceste conditii, ANAT isi va continua campania de eliminare din piata a infractorilor care, prin activitatea lor,  afecteaza imaginea agentiilor de turism care ofera servicii de consultanta de calatorie certe si garantate.

 ANAT si MDRT lucreaza in prezent la modificarea reglementarilor in acest sens, prin introducerea avizului ANAT la acordarea licentelor pentru desfasurarea activitatii de turism, ca garantie a profesionalismului si seriozitatii  si pentru a elimina riscurile de fraude in acest domeniu .

 
ANAT atrage atentia turistilor romani sa nu achizitioneze oferte de tip „chilipir“ de la firme fantoma, deoarece asemenea oferte nu au un suport real pe piata turistica.

 Recomandam turistilor romani sa cumpere pachete de vacanta de la agentii de turism care detin logo-ul ANAT  afisat pe usa sediului, precum si bannerul cu sigla ANAT pe site-ul propriu.

 De asemenea, se recomanda turistilor sa se asigure prin incheierea contractului  de prestari servicii cu agentia de turism de la care achizitioneaza servicii turistice si sa verifice existenta politei de asigurare a acesteia, conform legislatiei in vigoare. 

domeniu: