Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Alexander Balanescu la Bucuresti

Alexander Balanescu, unul dintre cei mai apreciati compozitori si violonisti contemporani, va fi prezent la Bucuresti la începutul lunii aprilie, în cautarea unor colaboratori pentru doua proiecte la care lucreaza în prezent. Motivul principal al prezentei lui Balanescu la Bucuresti la începutul lunii aprilie îl constituie documentarea pentru doua proiecte la care lucreaza - un spectacol de dans contemporan si un nou album care are ca punct de pornire personalitatea si cântecele Mariei Tanase.
Balanescu este în cautarea unor artisti români tineri si talentati cu care ar putea sa lucreze împreuna la cele doua proiecte.
Balanescu va completa prezenta lui la Bucuresti cu un concert solo sustinut la Laptaria Enache, cu sprijinul revistei Sapte Seri, împreuna cu invitati surpriza, de la nume recunoscute ale scenei de jazz bucurestene pâna la reprezentati de seama ai folclorului autentic din Mamamures.

domeniu: 
categorie: