Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Alianţa D.A.: Condiţiile dure impuse de UE, o consecinţă a politicii 'neconvigătoare a guvernului'

Liberalii şi democraţii sunt de părere că impunerea unor condiţii stricte de monitorizare a României în procesul de aderare, decizie adoptată miercuri de Bruxelles, reprezintă o consecinţă a 'politicii neconvigătoare duse de guvernul Adrian Năstase în ceea ce priveşte îndeplinirea criteriilor de aderare'. 'Chiar dacă, la nivel tehnic, negocierile au fost finalizate, România nu îndeplineşte încă, în mod obiectiv, cerinţele impuse de Uniunea Europeană. Această stare de fapt poate avea, in extremis, o consecinţă gravă pentru ţara noastră: amânarea momentului integrării, dacă se va dovedi că întârzierile acumulate în ultimii patru ani nu pot fi recuperate', susţine purtătorul de cuvânt al Alianţei PNL-PD, Ionuţ Popescu, într-un comunicat remis joi presei.

În document se mai arată că nivelul ridicat al corupţiei, alocarea contractelor publice cu încălcarea legii, acordarea de scutiri de impozite şi taxe pentru clientela politică a puterii, politica subvenţiilor sau politica în domeniul concurenţei 'rămân în continuare tot atâtea pete negre' în procesul de integrare a României în UE. 'Perioada ce urmează este mult prea dificilă pentru ca România să îşi mai poată asuma riscul unui nou Guvern PSD, care să continue politica falimentară a Executivului condus de Adrian Năstase', se mai arată în comunicat.

domeniu: 
categorie: