Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Alocaţii bugetare pentru instituţiile de cultură timişene

Comisia pentru cultură din cadrul Consiliului Judeţean Timiş a analizat ieri, 17 septembrie alocaţiile bugetare pentru trimestrul IV la instituţiile de cultură aflate în subordinea sa administrativă. Prioritare au fost considerate: asigurarea cheltuielilor de funcţionare şi asigurarea fondurilor pentru încheierea lucrărilor la investiţia de la Muzeul Satului Bănăţean - introducerea alimentării cu gaz şi încălzire - astfel încât acest Muzeu să poată funcţiona în cele mai bune condiţii şi pe perioada iernii şi pentru introducerea alimentării cu gaz şi asigurarea încălzirii la Biblioteca Judeţeană Timiş. La iniţiativa preşedintelui C.J.T., Dan Ioan Şipoş, a fost constituită o echipă, formată din trei consilieri judeţeni, membri ai Comisiei de cultură, care vor analiza oportunitatea identificării unui spaţiu unde să fie mutată secţia periodice şi secţia bibliotecii destinată copiilor. Au fost avizate manifestările majore din trim. IV, cuprinse în Agenda cultural-artistică, sportivă şi de tineret a C.J.T., şi pentru care nu exista finanţare. De asemenea, s-a discutat situaţia privind transportul şcolar în judeţul Timiş la începutul anului şcolar 2003-2004 şi s-a decis ca membrii Comisiei să efectueze deplasări în teren.
Reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean Timiş au făcut o prezentare a rezultatelor obţinute la elevi la examenele de capacitate şi bacalaureat din sesiunea toamnă 2003. S-a solicitat ca Inspectoratul Şcolar să întocmească o listă cu propuneri de acordare a premiului anual, finanţat de Consiliul Judeţean Timiş - „Pro Juventute' (destinat elevilor merituoşi din judeţ şi profesorilor care i-au pregătit). În conformitate cu regulamentul concursului, cel mai bun elev din judeţul Timiş la fiecare dintre disciplinele de învăţământ, va primi un premiu. Tot ieri, Comisia de cultură a discutat acordarea premiilor „Pro Cultura Timisiensis 2002', care va avea loc în luna decembrie.

domeniu: 
categorie: