Amatorii de senzaţii tari au intrat în atenţia poliţiştilor arădeni

Liniştea multor cartiere arădene este bulversată noapte de noapte de vitezomani, care işi încearcă puterea maşinilor pe nervii cetăţenilor. Poliţiştii din cadrul Biroului Poliţiei Rutiere Arad au organizat o acţiune în Arad, ocazie cu care i-au depistat pe Andrei Albu şi Călin Sebastian Moţiu, ambii în vârstă de 20 ani, din Arad, care, în seara zilei de marţi, în jurul orelor 21,30, în parcarea de la BILLA, au tulburat ordinea şi liniştea publică, prin manevre bruşte, viraje, frânări şi prin zgomotele produse de motoarele turate la maximum.

Cei doi conduceau două autoturisme marca BMW, cu numerele de înmatriculare AR-06-JGT, respectiv AR-79-HER, şi au pus în pericol integritatea corporala a persoanelor, mai ales că locul respectiv este preferat de copiii din zonă pentru joaca cu mingea, precum şi integritatea autovehiculelor parcate în zonă.

Conducerile Poliţiei Municipiului Arad, respectiv a Biroului Poliţiei Rutiere, avertizează pe această cale toţi amatorii de astfel de activităţi ilegale, atât din zona respectivă cât şi din alte zone ale municipiului Arad, că astfel de acţiuni vor continua urmând ca cei găsiţi în astfel de ipostaze să fie amendaţi.

domeniu: 
categorie: