Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Amendaţi pentru că au blocat intrarea într-o firmă concurentă

Poliţiştii gălăţeni au amendat o firmă de panificaţie din Galaţi, care a blocat cu autocamioane intrările în chioşcurile de desfacere ale unei firme concurente. Şeful IPJ Galaţi, comisar şef Tache Bocănială, a precizat că poliţia s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că, de trei zile, mai multe autocamioane aparţinând SC Galmopan SA Galaţi au blocat circulaţia pietonilor pe trotuarele din faţa unor chioşcuri aparţinând SC Arcada Company SA.

Astfel, autocamionul aparţinând SC Galmopan SA, cu numărul de înmatriculare GL-04-SUC, a blocat accesul către magazinul Arcada amplasat în str. Brăilei. Firma Galmopan a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 700.000 de mii de lei, pentru parcarea neregulamentară a autocamionului. În acelaşi loc a fost depistat şi autoturismul Aro, cu numărul de înmatriculare GL-15-PAN, condus de Chiper Tudorel, care a fost şi el sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 700 mii lei.

SC Galmopan SA a mai fost sancţionată cu amendă în valoare de 5 milioane lei pentru crearea de obstacole pe carosabil şi a fost somată să-şi înăture autocamioanele parcate neregulamentar pe trotuar,şi care împiedică traficul pietonal. Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Galaţi s-a adresat Primăriei municipiului Galaţi şi Administraţiei Domeniului Public pentru a lua măsurile care se impun.

domeniu: 
categorie: