Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Amplasamentele unde va fi arborat drapelul de 1 Decembrie în sectorul 1

Primarul a stabilit, potrivit prerogativelor oferite autoritatilor locale de Legea nr. 75/1994 locurile publice in care va fi arborat Drapelul Romaniei; de asemenea s-au luat masuri pentru arborarea Drapelului pe edificii si scoli, autoritati si institutii publice, la sediile partidelor politice, al sindicatelor, al institutiilor de invatamant si cultura; Primarul Eugen Plesca, impreuna cu alti reprezentanti ai autoritatii locale a sectorului 3, vor depune coroane de flori la Mormantul Ostasului Necunosut si la Arcul de Triumf In dimineata zilei de 1 Decembrie, pe catargul de 10 metri ridicat in Parcul IOR va fi arborat Drapelul Romaniei; se va intona Imnul de Stat si, pe parcursul intregii zile va canta fanfara Pe platoul de la intersectia bd. N. Grigorescu cu str. L. Rebreanu se vor amenaja, cu ajutorul MApN, doua corturi care vor adaposti bucatarii de campanie unde vor fi pregatite 1000 de portii de fasole cu costita servite cu tuica fiarta; primarul Eugen Plesca va fi alaturi de locuitorii sectorului 3 care vor dori sa consume traditionala mancare ostaseasca.

domeniu: