Ana Maria Cioabă şi Mihai Biriţă se întorc acasă separat

Comisia pentru Protecţia Copilului Sibiu a decis în 2 octombrie a.c. ca Ana Maria Cioabă şi Mihai Biriţă să se întoarcă separat la familiile lor biologice.

În 2 octombrie a.c. Comisia pentru Protecţia Copilului Sibiu a decis ca cei doi tineri să se întoarcă separat, la familiile lor biologice şi să locuiască separat până la împlinirea vârstei de 18 ani, când le va fi permisă căsătoria.

Cei doi tineri vor fi incluşi în programe de consiliere individuale şi de monitorizare, prin care se va analiza dacă au respectat decizia Comisiei de a locui separat şi dacă Ana Maria s-a întors la şcoala pe care o frecventa.

S-a încheiat un contract cu cele două familii ale minorilor, prin care acestea se obligă să respecte hotărârile comisiei.

Din punctul de vedere al Comisiei pentru Protecţia Copilului Sibiu, nu a fost nici o nuntă, deoarece căsătoria conform legislaţiei româneşti nu este valabilă.

În continuare se aşteaptă rezultatele anchetelor de la Poliţie şi Parchet, dacă a fost sau nu viol în cazul minorei Ana Maria Cioabă.

domeniu: 
categorie: