Andreea Banica, Nick Kamarera şi Alinka au cantat în Poiana Brasov

Joi, Alice Tudor şi baietii de la Moving Elements au intrat în direct cu Kissomanii din toată ţara începând cu ora 16.00 şi le-au adus în dar două cântări din partea invitaţilor zilei - Nick Kamarera & Alinka şi Andreea Banică.

Partia s-a umplut de oameni si joi, mai ales ca soarele a stralucit pe cer cat a fost ziua de lunga. Dupa ce si-au facut incalzirea cu vin fiert si hituri mixate, echipa WinterKiss de la Poiana Brasov a primit o prima vizita: Nick Kamarera si Alinka au venit sa cante cateva piese, printre care si single-ul lor de succes - Get A Life (Mama Yete).
Alice si Kissomanii aflati la distractie au incins un mare dans in fata studioului Kiss FM, pregatindu-se pentru ce avea sa urmeze.
La finalul cantarii Alice si-a luat la revedere de la invitatii ei si s-a pregatit sa intampine cel de-al doilea oaspete al zilei - Andreea Banica.
Insotita de cele doua super-sexy dansatoare ale sale, Andreea s-a pus pe cantat. Artista a facut super-show la WinterKiss, iar la final le-a urat tuturor "un an nou bun si cat mai fericit".
Vineri, se anunta nebunie mare la Predeal. Narcotic Sound si Christian D au promis ca vor incinge un mare concert pe scena WinterKiss.
domeniu: 
categorie: